Simple Apartment Renovation - Edgeware Road

The Brief

To completely refresh this tired apartment to create revenue from this spacious apartment, several storeys high.

With design to appeal to multiple tastes in mind, use neutral tones to make the apartment feel new and exciting, but remain enough of a blank canvas for the buyer or renter to make their own stamp on their new home.

The Design

A palette of whites, greys and woods kept this apartment airy and light. We configured the layout to maximise space and functionality, adding an extra bedroom and bathroom without compromising private spaces.

We added a sliding door between the kitchen and living room so the space was multi-functional; open for family living and separate for entertaining. The sliding track meant no space was wasted for an opening of a wing door.

The Result

Our construction team turned this property around in record time. Working as a tight-knit on-site and off-site team meant that we eliminated unforeseen problems and dealt with any which caught us off guard.

Experienced specialist contractors and a devoted design team meant that this simple but effective project ran seamlessly and smoothly from start to finish.

Let's start a new project together.

We are pleased to provide you with a free consultation regarding your upcoming project.

Contact Us